Lakritsmarmelad med salt - prisbelönad i Great Taste Awards 2019

Great Taste är världens mest eftertraktade matutmärkelse med blindtest, som prisar det bästa inom mat och dryck. Nu har besked lämnats om vinnarna av Great Taste stjärnor för 2019. Nästan 13.000 produkter har bedömts och endast 1/4 får någon stjärna. Sörgården Måla hör till dem, igen.

Från motiveringen: "Ett härligt originellt koncept med flera spännande kombinationer av smaker. En mycket spännande smak, nästan som lakritskola med frukt. Det finns blåbär, äpple, salt och lakrits - alla smaker närvarande och bra balanserade! Utsökt på krämig vaniljglass, passar väl på äppelpaj. En modig och innovativ idé, full av smakupplevelser. En spännande överraskning på meny."

Lakritsmarmelad med salt

Lakritsmarmelad med salt

Hakan BjernhagenComment